petak, 13. veljače 2015.

Tagged Under:

Sta Joj Pokloniti za Valentinovo ??

By: Unknown On: 18:34
  • Share The Gag

  • Poklon je znak pažnje, nije obaveza i skuplje nije igra na sigurno. Osim toga, za valentinovo se ne poklanjaju stvari koje bi poklonili partnerici za Božić ili za rođendan. Evo nekoliko ideja predstavljaju prigodne poklone za valentinovo. I zapamtite da svatko ima svoje običaje i shvaćanje; jedno nije veće od drugoga, samo je odraz onoga kako to doživljavate i što smatrate prigodnim.

    Cvijeće je vjerojatno najpoznatiji poklon i najčešći znak pažnje danas koji možete pokloniti partnerici. Valentinovo prolazi u znaku crvene boje pa su crvene ruže nešto sa čime ne možete pogriješiti. Ipak, ako se odlučite kupiti cvijeće partnerici, najbolje bi bilo da saznate koje je njeno omiljeno cvijeće i kupite njega.

    Čokolada; nekima vrlo komercijalan i predvidljiv izbor, nemora biti uvijek tako dosadan. Bombonijere su elegantniji i otmjeniji izbor, ali opet je najbitnije znati partneričin ukus.

    Parfem; jedan od onih poklona koji se smatraju prigodnim za valentinovo jer je miris nešto što privlači partnera i stimulira maštu i osjetila. Parfem nije lako odabrati ako se ne razumijete u njih ili ako ne znate ciljano koji vaša partnerica želi. 

    Nakit; nešto čemu ni jedna žena ne može odolijeti je svakako nakit. Naušnice, ogrlica, narukvica, prsten…to je u potpunosti vaš izbor. Važno je znati ono što se sviđa vašoj partnerici i moći prepoznati stil nakita koji inače nosi te pronaći to u onome što namjeravate kupiti. Nikad ga nemojte kupovati na silu ili naslijepo; ako niste sigurni što ni kakvo, radije se odlučite za nešto drugo.



    Izvor: e-kako.com

    0 komentari:

    Objavi komentar