ponedjeljak, 23. veljače 2015.

Tagged Under: , , ,

Kako Zaraditi Na FACEBOOKU!! (Video)

By: Unknown On: 22:22
  • Share The Gag
  • Facebook je najveća i najuspješnija internetska društvena mreža koja okuplja ljude različitih profila diljem svijeta. Svakim danom sve je više onih koji imaju svoj profil na Facebooku, ali i onih kojih su prepoznali potencijal ove stranice u smislu marketinga i promocije. 

    KAKO SE RIJESITI PERUTI: NAJJEDNOSTAVNIJI NACINI ZA RJESAVANJE PERUTI

    Tako Facebook nudi mnogo načina da objavite ono što želite da se zna, da privučete ljude točno tamo gdje ih želite, dakle ciljano. Otvaranje Facebook stranice je dobar marketinški izbor za tvrtke koje žele uspostaviti svoju prisutnost na Facebook mreži, ali i za pojedince koji žele zaraditi novac, odnosno ponuditi svoje proizvode i usluge.


    Facebook nije tržnica sama po sebi pa puno puta nećete uspjeti niti dobiti željene rezultate. Zato koristite aplikacije koje su već dostupne na webu. Evo nekih koje će vam omogućiti da zaradite novac:

    CafePress – ovo je aplikacija na Facebooku koja vam omogućuje da dizajnirate svoj widget i na taj način imate jedinstven pristup komunikaciji sa fanovima svojih korisnika na „Fejsu“. Možete jednostavno napraviti svoj vlastiti račun i početi kumunicirati svoje proizvode nudeći ih ljudima koji su na „Fejsu“.




    FlameTunes – volite muziku, DJ ste ili netko tko dobro „slaže“ dobru glazbu? Ova Facebook aplikacija omogućit će vam da puštate i snimate glazbu koju ćete onda prodati osobama na Facebooku. Također, možete koristiti različitu opremu kako bi imali bolju fleksibilnost i kvalitetniji zvuk.

    Osim učlanjivanja na postojeće aplikacija i facebook stranica možete napraviti i svoju, ali koje su opcije u zarađivanju novaca online u pisanju Facobook aplikacija?

    1. Možete napraviti svoju originalnu aplikaciju i jednostavno je prodati zainteresiranim investitorima koji će je nastaviti razvijati na tržištu;

    2. Razvijanje naručenih aplikacija od onih koji su spremni plaćati za njihov razvoj. Ovdje je manje rizika jer se investitor brine o ideji i razvijanjem na tržištu. Poslove tog tipa možete pronaći na Facebook developer forumim;

    3. Ako mislite da imate vrlo isplativu ideju za koju treba vremena i resursa (čitaj novaca), onda se obavezno prijavite na neke od grupa Angel investitora ili državnoj agenciji BICRO, kako bi dobili sredstva za razvoj.

    Ostali tradicionalniji načini zaraditi putem Facebooka su:

    - od brandiranja do prodaje proizvoda;
    - stavite oglasni prostor na svoj profil i Affiliate marketing – kreirajte oglasni prostor, učlanite se u Affiliate marketing shemu i sigurno će se naći oglašivači koji će biti zainteresirani za stavljanje svojih oglasnih bannera u vaš oglasni prostor.

    Facebook je definitivno nešto što je zahvatilo tržište poput oluje. Danas gotovo svatko voli biti na Facebooku i uživati u različitim dostupnim aplikacijama pa zašto i vi ne biste iskoristili ovu priliku. Koristeći navedene aplikacije i tehnike osim što ćete steći veći broj kontakata svakako ćete moći i zaraditi dodatan novac.

    0 komentari:

    Objavi komentar