subota, 14. ožujka 2015.

Tagged Under:

U ovih 11 zemalja žive najlepše žene na svetu, Srpkinje su među njima!

By: Unknown On: 15:43
  • Share The Gag
  • U svakom delu sveta ima mnogo lepih ljudi, ali poznato je da se neke nacije, u poređenju sa drugima, izdvajaju po lepoti. Svaka žena je lepa na svoj način, ali u skladu sa opšte prihvaćenim standardima, neke od njih se ističu svojim izgledom




    Ako je verovati prestižnom portalu Destination’s Point, namenjenom iskusnim svetskim putnicima, ovo su države u kojima ćete naći najlepše i najzgodnije žene na svetu. To ne znači da je lepota rezervisana samo za ove zemlje, jer lepotica ima svuda, samo ih ovde ima u mnogo većem broju nego što je to uobičajeno. Srbija ima čime da se ponosi!


    11. JUZNA KOREA




    Južnokorejke su veoma dopadljive dame, izgledaju veom privlačno zahvaljujući svom lepom i nevinom izgledu. Uglavnom imaju dobar ten i srednje su visine.

    10. ITALIJA




    Italijanke su jako zgodne. Elegancija koju poseduju zahvaljujući svom autfitu, čini ih posebno zanosnim. Imaju mediteranski ten i dobar smisao za oblačenje.

    9. UKRAJINA




    Ukrajinke spadaju među najodvažnije i najlepše žene na svetu. Veoma su zgodne, seksi i slatke u isto vreme. One su po karakteru, mentalitetu i stavovima veoma slične ruskinjama.

    8. ARGENTINA




    Ove žene lepoti pridaju dosta značaja. Devojke obraćaju dosta pažnje na negu kože i kose, i daju sve od sebe da izgledaju odvažno i seksi. To je razlog zašto su žene u Argentini mahom šarmantne. Visoke su, tamnijeg tena i prate modu.

    7. FRANCUSKA




    Žene u Francuskoj su poznate po tome što su veoma otvorene i prijatne. One žive u zemlji ljubavi i veoma su romantične i suptilne.

    6. SRBIJA




    Srpkinje su savršena kombinacija slovenskih i mediteranskih gena. Devojke su visoke, zgodne, seksi i imaju stila za oblačenje. Imaju prodoran pogled i savršenu figuru. Ne samo da su tanke poput modela, već imaju savršene proprocije. Imaju duge noge, tanak struk, okruglaste zadnjice, lepe grudi i savršen ravan stomak. 99,99 odsto žena ima figuru kao filmska zvezda!

    5.SVEDSKA




    Zene u ovoj zemlji su mršave, visoke, plave kose i očiju. Druželjubive su prirode i privlačne su muškarcima širom sveta. Sve što ste ikada čuli o njima je istina.

    4. INDIJA

    Indija je multikulturalna zemlja sa veoma elegantnim i egzotičnim ženama svih uzrasta. Imaju taman ten i veoma ženstven pristup svemu. Ono što ove žene čini izuzetnim jeste njihov specifičan personaliti i crna sjajna kosa, koju ne možete pronaći nigde.

    3. VENECUELA




    Venecuela je zamlja čije su žene među najlepšima na svetu. Svima je poznato kakve su Venecuelanke. One su veoma zgodne i zanosne. Venecuela je osvojila brojne nagrade za mis sveta, mis univerzum, i mnoge druge. Zbog svega toga, verujemo da je Venecuela prepuna lepih i zgodnih žena koje izluđuju muškarce širom sveta.

    2. RUSIJA

    Za ruskinje se oduvek smatralo da su kraljice lepote. Veoma su upadljive sa svojom predivnom kožom, plavim očima i odličnim telom. Većina žena u Rusiji ima prelepu figuru.

    1. BRAZIL




    Brazil je poznat kao zemlja lepotica, a Brazilke su čuvene po svojoj atletskoj figuri. Najbolji deo je što u Brazilu možete naći zanosnu plavušu, kao i predivnu crnkinju.




    0 komentari:

    Objavi komentar